Eindexamens
HAVO
Bedrijfseconomie

Universiteit Eindexamens HAVO Bedrijfseconomie

HAVO Oefensessie Bedrijfseconomie - Digitale sessie via Zoom

Ayhan

In deze digitale oefensessie word je in 8 uren voorbereid op je Bedrijfseconomie-examen. Tijdens deze oefensessie ligt de nadruk op de vraagstelling van examens en er zullen verschillende examens van de afgelopen jaren worden doorgenomen.


Voor deze sessie zullen we gebruik maken van de materialen voor Examenoverzicht. Het is dus handig om deze materialen voorhanden te hebben voor het volgen van de training en met het oog op de voorbereiding op de eindexamens. De materialen zijn te bestellen op: https://www.examenoverzicht.nl/vwo/economie. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


De oefensessie zal worden gegeven door Ayhan. Hij is een gemotiveerde docent met veel ervaring in lesgeven. Ook in het digitaal lesgeven heeft hij door Corona inmiddels flink wat ervaring opgedaan. Ayhan heeft havo cum laude afgerond en vervolgens heeft hij vwo gedaan. In 2020 heeft Ayhan zijn Bachelor of Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam weten te voltooien. Hij heeft erg veel zin om de scholieren in deze barre tijden te helpen bij het voorbereiden op de eindexamens.


De oefensessie zal worden gegeven via Zoom, dit is een andere ervaring dan een klassikale les. In dit weblog wordt uitgelegd wat onze huisregels zijn en worden een aantal tips gegeven voor het volgen van een les via Zoom: https://blog.tentamentrainingen.nl/study/dit-moet-je-weten-over-het-volgen-van-een-training-via-zoom/.

  • Totaal79.00

Deze training is reeds begonnen