Eindexamens
HAVO
Natuurkunde

Universiteit Eindexamens HAVO Natuurkunde

Examentraining Natuurkunde (HAVO) - Digitale training via Zoom

Beer

In deze digitale examentraining word je in 12 uur voorbereid op je Natuurkunde-examen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-examenvragen. Voor deze training zullen we gebruik maken van de materialen van Examenoverzicht. Het is dus handig om deze materialen voorhanden te hebben voor het volgen van de training en met het oog op de voorbereiding op de eindexamens. De materialen zijn te bestellen op: https://www.examenoverzicht.nl/havo/natuurkunde. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


De training wordt gegeven door Beer. Hij is een docent die al ervaring heeft met het geven van lessen aan scholieren en aan universitaire studenten. Hij studeert zelf Technische Natuurkunde aan de TU Delft en is erg gemotiveerd om zoveel mogelijk scholieren te helpen met hun voorbereiding dit jaar.


Indien je je examen alsnog niet haalt na het volgen van deze training, dan krijg je een gratis herkansingstraining cadeau.


De training zal worden gegeven via Zoom, dit is een andere ervaring dan een klassikale training. In dit weblog wordt uitgelegd wat onze huisregels zijn en worden een aantal tips gegeven voor het volgen van een training via Zoom: https://blog.tentamentrainingen.nl/study/dit-moet-je-weten-over-het-volgen-van-een-training-via-zoom/.


  • Totaal99.00

Deze training is reeds begonnen