Eindexamens
VWO
Geschiedenis

Universiteit Eindexamens VWO Geschiedenis

Examentraining Geschiedenis (VWO) - Digitale training via Zoom

Marijn

In deze digitale examentraining word je in 12 uur voorbereid op je Geschiedenis-examen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-examenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. De voorwaarden hiervan zijn te vinden op: https://www.tentamentrainingen.nl/guarantee.


De training zal worden gegeven via Zoom, dit is een andere ervaring dan een klassikale training. In dit weblog wordt uitgelegd wat onze huisregels zijn en worden een aantal tips gegeven voor het volgen van een training via Zoom: https://blog.tentamentrainingen.nl/study/dit-moet-je-weten-over-het-volgen-van-een-training-via-zoom/.


  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Examentraining Geschiedenis (VWO) - Klassikale training

Marijn

In deze examentraining word je in 12 uur voorbereid op je Geschiedenis-examen.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-examenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. De voorwaarden hiervan zijn te vinden op: https://www.tentamentrainingen.nl/guarantee.


De grootte van deze examentraining zal afhangen van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van de zalen op de locaties. Uiteraard houden we rekening met de regels omtrent corona van het RIVM en de rijksoverheid. Indien het niet mogelijk is een klassikale training te volgen, dan zorgen we dat je deze training digitaal bij ons kunt volgen.


  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek