Eindexamens
VWO
Wiskunde A

Universiteit Eindexamens VWO Wiskunde A

Gratis Training Wiskunde A (VWO) - Digitale training via Zoom

Hicham

Om een voorproefje te geven van de examentrainingen die we in het voorjaar aanbieden kan je nu deze gratis training boeken. In de training zullen we een algemene uitleg geven over hoe het examen er uit ziet en behandelen we alvast onderwerpen die vrijwel zeker op het examen terug zullen komen.


De docent voor deze training is Hicham Boulahfa. Hij is een van de meest ervaren en docent die erg geliefd is onder studenten en scholieren. Hicham begon naast zijn studie met het geven van bijles op de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn klasgenoten door het jaar heen hielp. Al snel sloeg dat erg aan en begon iedereen naar zijn lessen te komen. Volle collegezalen met soms wel 500 studenten tegelijk kregen te horen hoe ze lastige vakken als Wiskunde en Statistiek toch konden halen. Inmiddels is hij actief op meerdere universiteiten door heel Nederland en helpt hij jaarlijks meer dan 4000 studenten en scholieren. Ook heeft hij ruime ervaring met het geven van digitale trainingen. Sinds het begin van de corona-pandemie hielp hij al meer dan 1000 scholieren en studenten met een digitale training.


Hier is een interview met hem te lezen: https://tentamen.training/2JNd3p0 en ook de NOS besteedde aandacht aan zijn opmerkelijk goed bezochte bijlessen: https://tentamen.training/2GOo7Bb


Let op: net als vorig jaar verwachten we dat deze trainingen zeer populair zullen zijn. Meld je dan ook snel aan om zeker te zijn van een plekje!


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek