Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Methoden & Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Methoden & Technieken

Methoden en Technieken (Midterm) - Groep 1

Jorrèl

Tijdens deze training, bestaande uit één sessie van vier uur, word je klaargestoomd voor je midterm Methoden en Technieken. Bij deze training zal je veel gaan oefenen met de stof om optimaal aan je tentamen te kunnen beginnen.

Het materiaal van de training zal vanwege praktische redenen in het Engels zijn, de voertaal van de training is Nederlands.


Let op: onze unieke 'Niet gehaald geld terug'-garantie is alleen van toepassing als je ook de training voor de endterm bij ons volgt.

  • Totaal48.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Methoden en Technieken (Endterm) - Groep 1

Jorrèl

Tijdens deze training van drie lessen van elke vier uur, word je klaargestoomd voor je endterm voor Methoden en Technieken. De docent zal tijdens de lessen de belangrijkste stof behandelen, veel gaan oefenen met deze stof en uiteraard is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.


Bij deze training wordt gebruikgemaakt van een handleiding van TentamenTrainingen.nl, met daarin een uitgebreide samenvatting van de stof en vele oefenvragen.

Uiteraard is onze 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, maar alleen als je ook de training voor de midterm bij ons hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek