Erasmus Universiteit Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Toegepaste Micro-economie

Universiteit Erasmus Universiteit Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Toegepaste Micro-economie

Toegepaste Micro-Economie (sneltraining) - Groep 2

Teun

Tijdens deze training word je in anderhalve week tijd goed voorbereid op je tentamen Toegepaste Micro-Economie. Je komt bij de groep die eerder de les voor tussentoets 2 al volgde. Aan deze stof wordt dus minder aandacht besteed. De docent zal in een rustig tempo door alle stof gaan, veel oefenvragen behandelen en uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen. Aan het begin van de eerste les ontvang je van ons de TentamenTrainingen.nl trainingshandleiding, bestaande uit een uitgebreide samenvatting van de stof, uitleg waar nodig en een hoop oefenvragen. Onze garantie is alleen van toepassing indien je ook de training voor de midterm hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Toegepaste Micro-Economie Stoomcursus - Groep 1

Teun

Tijdens deze training word je op de laatste dag door het oefenen van oefenvragen klaargestoomd voor je tentamen Toegepaste Micro-Economie. Onze ervaren docent Teun zal veel oefenvragen behandelen en uiteraard is er daarnaast ruimte om vragen te stellen. Door een hoog tempo en de grote hoeveelheid tentamenvragen die je zult oefenen, heb je een effectieve manier om je laatste dag voor het tentamen in te vullen!


Bij deze training zit voor de liefhebber een bonus: je kunt de volledige trainingshandleiding ophalen bij de EFR (t.w.v. €30). Als je betaling is voldaan kom je hiervoor automatisch op de lijst.


In de training zal een andere versie van de handleiding gebruikt worden met oefenvragen, die je digitaal ontvangt voor de start van de training. Let op: onze garantie is niet van toepassing op deze training, door de stoomcursus-vorm waarin het gegeven wordt.

  • Totaal60.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek