Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Toegepaste Micro-economie

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Toegepaste Micro-economie

Toegepaste Micro-Economie - Groep 1

Thomas

Tijdens deze training word je goed voorbereid op je tentamen Toegepaste Micro-Economie. De docent voor deze training is Thomas, die reeds verschillende trainingen namens ons gaf. Thomas is met recht een multi-talent te noemen. Hij heeft het Mr./Drs. programma afgerond aan de EUR, en heeft daar liefst 3 bachelors (E&BE, Fiscale Economie en Recht) aan overgehouden. Inmiddels is hij Meester in de Rechten, en rondt hij een tweede Master af aan de Duisenberg School of Finance (Honours Programme in Financial Markets & Regulation).


Thomas zal in de training in een rustig tempo door alle stof gaan, veel oefenvragen behandelen en uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen. Aan het begin van de eerste les ontvang je van Thomas de TentamenTrainingen.nl trainingshandleiding, bestaande uit een uitgebreide samenvatting van de stof, uitleg waar nodig en een hoop oefenvragen.


De training heeft 14 lesuren, maar je betaalt slechts voor 12 lesuren. Je krijgt dus 2 uur van ons cadeau. Er doen maximaal 20 studenten mee aan deze groep. Uiteraard is onze 'Niet gehaald, Geld terug-garantie' van toepassing op deze training!

  • Totaal144.00

Deze training zit helaas vol

Handleiding Toegepaste Micro-economie

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, inclusief oefenmateriaal. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00