Erasmus Universiteit Rotterdam
Fiscaal Recht
3.3 Winst

Universiteit Erasmus Universiteit Rotterdam Fiscaal Recht 3.3 Winst

Winst - Groep 1

Harjit

In deze training boostsessie van vijf uur worden de belangrijke punten uit het tentamen inkomstenbelasting besproken. Ook wordt er geoefend met oude tentamenvragen zodat je goed wordt voorbereid op het tentamen. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen. Omdat het hier gaat om een boostsessie is onze NGGT garantie helaas niet van toepassing.

  • Totaal60.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handleiding Winst ophalen canonstore in Polak

LET OP: deze handleiding wordt nu gemaakt en is pas 14 DECEMBER klaar. Als je deze handleiding besteld wordt hij afgedrukt bij de Canonstore en kun je hem daar (vanaf 14 december in de middag) ophalen. Bij uitzondering maken we het mogelijk de handleiding voor dit vak los te bestellen. Normaal wordt de handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval is het ook voor studenten die de training niet volgen mogelijk om deze te gebruiken omdat de training vol zit. De handleiding bestaat uit een samenvatting aangevuld met oefenvragen en helpt je om het vak in een prettige structuur je eigen te maken. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00

Handleiding Winst thuis toesturen

LET OP: deze handleiding wordt nu gemaakt en is pas 14 DECEMBER klaar. Als je deze handleiding besteld wordt hij op 14 december naar je huisadres verstuurd. Bij uitzondering maken we het mogelijk de handleiding voor dit vak los te bestellen. Normaal wordt de handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval is het ook voor studenten die de training niet volgen mogelijk om deze te gebruiken omdat de training vol zit. De handleiding bestaat uit een samenvatting aangevuld met oefenvragen en helpt je om het vak in een prettige structuur je eigen te maken. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00