Erasmus Universiteit Rotterdam
Geneeskunde
3B: Disfuncties van hersenen en zintuigen

Universiteit Erasmus Universiteit Rotterdam Geneeskunde 3B: Disfuncties van hersenen en zintuigen

3B1 - groep 1

Bryan

In deze training word je voorbereid op het tentamen van thema 3.B.1. De training heeft vijf lessen van elk drie uur en vindt plaats in het Regus. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 15 studenten. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal180.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

3B2 - groep 1

Bryan

In deze training word je voorbereid op het tentamen van thema 3.B.2. De training heeft vijf lessen van elk drie uur en vindt plaats in het Regus. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 15 studenten.


De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training. De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal180.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

3B2 - extra herkansing december - Groep 1

Bryan

In deze training word je voorbereid op het extra herkansingsmoment in december voor 3B2. De training heeft vijf lessen van elk drie uur en vindt plaats in het Regus. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 20 studenten. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.


Let op: deze training heeft in plaats van 5 lessen 4 lessen. De tweede les is echter 6 uur in plaats van 3 uur, waardoor er gewoon 15 uur lesgegeven zal worden.

  • Totaal180.00

Deze training zit helaas vol

3B1 - extra herkansing december - Groep 1

Bryan

In deze training word je voorbereid op het extra tentamen in december van 3B1. De training heeft vijf lessen van elk drie uur en vindt plaats in het Regus. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 20 studenten. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.

  • Totaal180.00

Deze training is reeds begonnen

Handleiding 3B2

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een samenvatting van de lesstof, aangevuld met oefenvragen. We versturen de handleiding binnen een werkdag nadat je besteld hebt. De prijs van de handleiding is inclusief bezorgkosten.

  • Totaal30.00