Erasmus University Rotterdam
Psychology
2.2. Statistiek II: Explaining and Predicting

Universiteit Erasmus University Rotterdam Psychology 2.2. Statistiek II: Explaining and Predicting

Herkansing Statistics II: Explaining and Predicting - Groep 1

Rob

In training ga je met een docent die gespecialiseerd is in Statistiek-vakken in 4 trainingen van 3 uur aan de slag om de belangrijkste stof te bespreken en te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er ook ruimte om je vragen te stellen. De training wordt kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de les gepland is.


De voertaal van deze training is Nederlands. De groepsgrootte voor deze cursus is 15 personen dus schrijf je snel in voor de training vol zit!


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing als je lid bent van Cedo Nulli.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing Statistics II: Explaining and Predicting - Marathon (NL)

Guus

In deze marathon-training ga je met onze zeer ervaren docent Guus die gespecialiseerd is in Statistiek-vakken (hij gaf meerdere vakken als docent op de EUR, en hij is al meer dan een jaar een van de best gewaardeerde docenten uit ons team) een volle dag aan de slag om de belangrijkste onderwerpen te bespreken en veel te oefenen. Uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen. De training wordt kort op het tentamen gepland, zodat je eerst op je reguliere tentamen kunt richten.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing. De maximale groepsgrootte voor deze marathon-training is 20 personen. De training wordt gehouden in het Nederlands.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Resit Statistics II - Group 2 (English)

In this course your teacher you will discuss the most important topics concerning your upcoming Statistics II exam. In 4 lessons of 3 hours you will discuss and practice difficult exam questions. You are also able to ask the teacher anything regarding your upcoming exam! The maximum capacity of this course is 15 persons, which means there is a lot of room for individual attention.


Our refund policy is applied to this course if you are a member of student association Cedo Nulli. Apply now to secure your spot!


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek