Erasmus Universiteit Rotterdam
Rechten
2.3 Burgerlijk Procesrecht

Universiteit Erasmus Universiteit Rotterdam Rechten 2.3 Burgerlijk Procesrecht

Burgerlijk Procesrecht - Interesselijst

Emy

Na inschrijving op deze lijst wordt je op de hoogte gehouden van plekken die in de training BPR vrijkomen of plekken in een nieuw te organiseren training.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Burgerlijk Procesrecht - Groep 1

Emy

In deze training word je in drie lessen van vier uur voorbereid op je tentamen Burgerlijk Procesrecht. Je docent behandelt in de training de belangrijkste onderwerpen en beantwoordt al je vragen over de stof. Ook wordt er geoefend met oude tentamenvragen zodat je goed wordt voorbereid op het tentamen. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen. Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. De garantie geldt voor de vakken van Rechtsgeleerdheid in Rotterdam alleen indien je lid bent van de JFR.

  • Totaal144.00

Deze training is reeds begonnen

Handleiding Burgerlijk Procesrecht

Bij uitzondering maken we het mogelijk de handleiding voor dit vak los te bestellen. Normaal wordt de handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval is het ook voor studenten die de training niet volgen mogelijk om deze te gebruiken omdat de training vol zit. De handleiding bestaat uit een samenvatting aangevuld met oefenvragen en helpt je om het vak in een prettige structuur je eigen te maken. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 6% BTW.

  • Totaal30.00