Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Financiële Processen

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Financiële Processen

Financiële Processen - Accounting - Groep 1

Gijs

Tijdens deze training word je optimaal voorbereid op je eerste deeltentamen van het vak Financiële Processen. De training wordt gegeven door Gijs en hij zal jullie goed door de stof heen helpen. Je krijgt bij aanvang van de training een trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl met een overzicht van de stof en handige oefenvragen.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie niet van toepassing. Deze training moet gevolgd worden om aanspraak te kunnen maken op de 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van de training Financiële Processen deeltentamen 2.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Financiële Processen - Finance - Groep 1

Gijs

Tijdens deze training word je optimaal voorbereid op je tweede deeltentamen van het vak Financiële Processen. De training wordt gegeven door Gijs en hij zal jullie goed door de stof heen helpen. Je krijgt bij aanvang van de training een trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl met een overzicht van de stof en handige oefenvragen.


De unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie is van toepassing op deze training. Hierbij geldt wel dat je ook de training voor Financiële Processen deeltentamen 1 gevolgd moet hebben, om in aanmerking te komen.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek