Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistische Methoden en Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistische Methoden en Technieken

Digitale training Statistische Methoden en Technieken - Groep 1- HERKANSING

Guus

Voor het laatst organiseert Guus met TentamenTrainigen een langlopende SMT training van 5 lessen! Aangezien de belangen hoog zijn en de meeste mensen niet veel andere vakken hebben, kiest Guus voor zijn persoonlijke favoriete aanpak: Elke zaterdag een les van 9 tot 12, met uitzondering van de laatste les die op dinsdagavond is. Zo begin je ruim van tevoren, en heb je steeds een week om alles te laten inwerken en de opdrachten te maken. In een kleine groep ga je aan de slag en loop je alle onderwerpen af voor SMT: een overzicht van de stof, de vraag ‘wanneer doe ik wat’, belangrijke en eventuele onderbelichte onderwerpen worden behandeld, en er is genoeg ruimte voor al je vragen. Gezien de hoge eisen gaat Guus gaat je flink uitdagen en krijg je veel thuiswerk opdrachten mee. Houd daar dus rekening mee in je planning. Bij de SMT langlopende training wordt alles vanaf het begin opgebouwd, maar aangezien de lat hoog ligt, is voorkennis wel gewenst.


Voor deze lessen wordt ervan uitgegaan dat je jouw SMT Methode 2021 gebruikt tijdens de training.

  • Totaal180.00

Deze training is reeds begonnen

De SMT Methode 2021

De SMT Methode 2021 is dé methode van Guus Bok waarmee je leert over SMT. Je hebt geen voorkennis nodig en kunt meteen aan de slag. Dit is het laatste jaar dat het vak SMT in de oude vorm wordt getentamineerd. In 2020 was het tentamen online, waardoor de manier van vragen iets veranderd is. De SMT Methode speelt hierop in, door rekening te houden met deze manier van vragen en de nieuwe inhoud die naar voren is gekomen. Ook zijn er weer foutjes uit de oude versie gehaald, en worden een aantal onderwerpen uitgebreider uitgelegd. De SMT Methode biedt een stapsgewijze beproefde methode, die op een leuke manier wordt gebracht, zodat jij SMT goed kunt aanpakken en halen.


Guus hielp met zijn Statistiek-samenvattingen en lessen al meer dan 10.000 studenten in heel Nederland aan een voldoende!


Let op: Door het boekje te bestellen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, en met de voorwaarden omtrent auteursrecht en het verbod op verspreiding van dit boekje.


De prijs van dit boekje is inclusief druk- en verzendkosten en 9% BTW. Voor sms notificatie over je verzending geef je je nummer als volgt op: 0031612345678.


Wij versturen deze tentamenbundel iedere dinsdag en vrijdag, houd hier rekening mee bij het bestellen van het boekje. Wegens het Coronavirus zijn er momenteel vertragingen bij PostNL. De verzending van deze tentamenbundel kan dus langer duren dan gewoonlijk.

  • Totaal25.00