Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistische Methoden en Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistische Methoden en Technieken

SMT Meerdaags - Groep 1 - Herkansing

Guus

In deze training word je voorbereid op de herkansing van het moeilijke vak SMT. In totaal bestaat de training uit 17 lesuren, verdeeld over meerdere dagen. De laatste les zal een vrijblijvend vragenuur zijn, waarin je, na aanleiding van het huiswerk, nog je laatste vragen kan stellen.


Guus zal in een rustig tempo door alle stof gaan en veel oefenvragen behandelen. Tijdens de training zal er gewerkt worden met 'de SMT Methode 2019' geschreven door Guus Bok, een echte topper in SMT. Dit boekje is traditiegetrouw vanaf begin januari te koop in de Study Store op de campus.


Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing. Je moet zoals altijd wel een actieve bijdrage hebben geleverd tijdens de training. Bij deze training betekent dit dat je alle oefeningen en oude tentamens van de SMT Methode 2019 moet hebben gemaakt (t/m p. 59) aan het einde van de cursus. Houd er dus rekening mee dat je buiten de lesuren ook zelf aan de slag moet met de stof.

  • Totaal198.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

SMT Marathon - Groep 1 - Herkansing

Guus

Tijdens deze marathon-training bereid je je voor op je herkansing voor SMT door in twee korte lessen met een groep studenten en Guus Bok (schrijver van de SMT Methode 2019) te oefenen met de belangrijkste onderwerpen van SMT. De training is bedoeld voor de mensen die de SMT Methode 2019 hebben doorlopen, vrijwel alle onderwerpen beheersen en graag nog een keer samen met onze docent willen oefenen met sommen. Guus is de meest ervaren docent die aan TentamenTrainingen verbonden is, en krijgt ontzettend goede reviews.


In deze marathon werk je aan de hand van een overzicht van alle stof, en komen de belangrijkste aandachtspunten en details voorbij. Bij de marathon wordt ervan uitgegaan dat je de 'De SMT Methode 2019' compleet hebt doorlopen en dat je deze meeneemt naar deze sessie. Dit boekje is traditiegetrouw vanaf begin januari te koop in de Study Store op de campus.


Op de marathon-trainingen is de 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie in tegenstelling tot de andere trainingen voor TentamenTrainingen.nl niet van toepassing.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek