Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistische Methoden en Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistische Methoden en Technieken

Interesselijst - SMT Marathon training

Guus

Zoals je waarschijnlijk weet is de nieuwe tentamendatum voor SMT bekend. We waren in eerste instantie al begonnen met de marathon trainingen voor een aantal groepen, maar willen jou ook de mogelijkheid geven de gehele marathon training bij ons te volgen.


Heb je dus interesse in een training voor SMT, schrijf je dan hier in. Bij genoeg animo gaan wij heel hard ons best doen een training te organiseren. Uiteraard digitaal via Zoom.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

SMT Meerdaags - Groep 1 - Herkansing

Rob

In deze training word je voorbereid op de herkansing van het moeilijke vak SMT. In totaal bestaat de training uit 15 lesuren, verdeeld over meerdere dagen. De laatste les zal een vrijblijvend vragenuur zijn, waarin je, na aanleiding van het huiswerk, nog je laatste vragen kan stellen.


Onze docent zal in een rustig tempo door alle stof gaan en veel oefenvragen behandelen. Tijdens de training zal er gewerkt worden met 'de SMT Methode 2020' geschreven door Guus Bok, een echte topper in SMT. Dit boekje is traditiegetrouw vanaf begin januari te koop in de Study Store op de campus.


Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal180.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

SMT Marathon - Groep 1 - Herkansing

Guus

Tijdens deze marathon-training bereid je je voor op je herkansing voor SMT door in twee korte lessen met een groep studenten en Guus Bok (schrijver van de SMT Methode 2020) te oefenen met de belangrijkste onderwerpen van SMT. De training is bedoeld voor de mensen die de SMT Methode 2020 hebben doorlopen, vrijwel alle onderwerpen beheersen en graag nog een keer samen met onze docent willen oefenen met sommen. Guus is de meest ervaren docent die aan TentamenTrainingen verbonden is, en krijgt ontzettend goede reviews.


In deze marathon werk je aan de hand van een overzicht van alle stof, en komen de belangrijkste aandachtspunten en details voorbij. Bij de marathon wordt ervan uitgegaan dat je de 'De SMT Methode 2020' compleet hebt doorlopen en dat je deze meeneemt naar deze sessie. Dit boekje is traditiegetrouw vanaf begin januari te koop in de Study Store op de campus.


Op de marathon-trainingen is de 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie in tegenstelling tot de andere trainingen voor TentamenTrainingen.nl niet van toepassing.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek