Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Statistische Methoden en Technieken

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Statistische Methoden en Technieken

Masterclass SMT - Gratis voor STAR-members

Guus

In deze gratis Masterclass SMT deelt SMT-topper Guus alle tips die je kunt gebruiken om dit lastige vak te halen. Guus geeft al ruim 10 jaar bijles in SMT en is auteur en van 'De SMT-Methode', het boekje dat al duizenden studenten hielp SMT af te ronden.


In het eerste deel van de masterclass geeft Guus een outline van het vak en vertelt hij waar de valkuilen liggen en hoe je deze kunt vermijden. In het tweede gedeelte behandelt hij een van de basisonderwerpen uit het vak: de normaalverdeling. Het is handig 'De SMT Methode 2020' mee te nemen naar deze sessie. Dit boekje is vanaf januari te koop in de Study Store op de campus.


De masterclass wordt samen met STAR georganiseerd en is gratis te volgen voor alle STAR-leden. Ben je nog geen lid van STAR? Meld je dan aan via hun website op https://rsmstar.nl/shop/star-membership/. De kosten van het lidmaatschap zijn slechts €15,- en die verdien je meteen terug doordat je deze training (normaal €30,-) gratis mag volgen.


Omdat deze Masterclass gratis is, is onze unieke "Niet gehaald, geld terug"-garantie uiteraard niet van toepassing.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

SMT Marathon - Groep 1

Guus

Tijdens deze marathon-training ga je een hele dag met een groep studenten en Guus Bok (schrijver van de SMT Methode 2019) oefenen met de belangrijkste onderwerpen van SMT. De training is bedoeld voor de mensen die de SMT Methode 2020 hebben doorlopen, vrijwel alle onderwerpen beheersen en graag nog een keer samen met onze docent willen oefenen met sommen. Guus is de meest ervaren docent die aan TentamenTrainingen verbonden is, en krijgt ontzettend goede reviews.


In deze marathon werk je aan de hand van een overzicht van alle stof, en komen de belangrijkste aandachtspunten en details voorbij. Bij de marathon wordt ervan uitgegaan dat je de 'De SMT Methode 2020' compleet hebt doorlopen en dat je deze meeneemt naar deze sessie. Dit boekje is traditiegetrouw vanaf begin januari te koop in de Study Store op de campus.


Op de marathon-trainingen is de 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie in tegenstelling tot de andere trainingen voor SMT niet van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

SMT - Endterm - Groep 1

Rob

In deze training word je in 15 uur, verdeeld over 5 lessen, voorbereid op je

endterm tentamen voor SMT.


Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal180.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek