Erasmus University Rotterdam
Bedrijfskunde
Wiskunde

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bedrijfskunde Wiskunde

Digitale training - Wiskunde - Eindtoets

Hicham

In deze Engelstalige digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor wiskunde.


Hicham behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Je kunt je vragen in het Nederlands aan Hicham stellen.


We willen je vragen de opname van de gratis masterclass terug te kijken omdat Hicham daarin de stof van week 2 behandelt die niet in deze training behandeld wordt: https://tentamen.training/3D2dr9t


De training zal via Zoom verlopen Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Je ontvangt de ochtend voordat we beginnen een uitnodigingslink voor de training. Schrijf je snel in als je een plekje wilt bemachtigen!!


Data:

Maandag 18-10 18:00 - 22:00

Woensdag 20-10 18:00 - 22:00

Donderdag 21-10 11:00 - 15:00

  • Totaal99.00

Deze training is reeds begonnen

Digitale tentamenbundel Wiskunde (Nederlands

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00