Erasmus University Rotterdam
Bestuurskunde
1.1 Maatschappelijke problemen en bestuurlijke opl

Universiteit Erasmus University Rotterdam Bestuurskunde 1.1 Maatschappelijke problemen en bestuurlijke opl

GRATIS Masterclass - Wetenschappelijke problemen en bestuurlijke oplossing

Jeremy

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor Wetenschappelijke problemen en bestuurlijke oplossing! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Wetenschappelijke problemen en bestuurlijke oplossing die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Wetenschappelijke problemen en bestuurlijke oplossing te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Maatschappelijke problemen en bestuurlijke oplossingen - Interesselijst

Meld je gratis aan voor de interesselijst van dit vak indien je graag zou zien dat we voor een training voor je gaan organiseren. Indien er drie of meer aanmeldingen zijn, gaan we alles in het werk stellen de training op te zetten. Wanneer de training georganiseerd wordt ben jij de eerste die het hoort. Uiteraard is aanmelden voor de training vervolgens niet verplicht. Door je naam hier achter te laten, zit je dus nergens aan vast

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek