Erasmus University Rotterdam
Rechten
2.7 Materieel Strafrecht

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechten 2.7 Materieel Strafrecht

Materieel Stafrecht - Groep 1

Nicole

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Materieel Strafrecht. Nicole behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Op deze training is onze unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. De garantie geldt voor de vakken van Rechtsgeleerdheid in Rotterdam alleen indien je lid bent van de JFR. Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant. In dit geval ontvang je, uiterlijk bij aanvang van de eerste les de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale versie trainingshandleiding Materieel Stafrecht

PRE-ORDER! Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal25.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Materieel Strafrecht

PRE-ORDER! Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00