Erasmus University Rotterdam
Econometrie & Operationele Research
Marketing Research

Universiteit Erasmus University Rotterdam Econometrie & Operationele Research Marketing Research

Digitale training Marketing Research - Eindtoets - Groep 1

Twan

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen Marketing Research. Twan behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER – Digitale trainingshandleiding Marketing Research

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur nadat deze is voltooid per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal20.00

PRE ORDER – Hard copy trainingshandleiding Marketing Research

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.

Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal20.00