Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Filosofie

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Filosofie

Filosofie - Eindtoets - Groep 1 - Nederlands

Jasper

In deze training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Filosofie.


Jasper behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Deze training wordt digitaal live gegeven via zoom!


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


  • Totaal99.00

Deze training zit helaas vol

Digitale training Filosofie - Herkansing - Groep 1 - Nederlands

Teun

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen Filosofie.


In de training worden de belangrijkste concepten behandeld en worden al je vragen beantwoord . Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. Deze training wordt digitaal live gegeven via zoom!


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is voor leden van de EFR de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Bij weinig aanmeldingen is het mogelijk dat de training samen met de IBEB training voor Philosophy wordt gevoegd.

  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol