Erasmus University Rotterdam
Economie en Bedrijfseconomie
Marketing

Universiteit Erasmus University Rotterdam Economie en Bedrijfseconomie Marketing

Marketing Midterm - Groep 1

Docent wordt z.s.m. bekendgemaakt

Tijdens deze training word je in één les van vier uur klaargestoomd voor je midterm voor Marketing. De docent zal de belangrijkste stof behandelen en er voor zorgen dat jij helemaal klaar bent voor je tentamen.


Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van een trainingshandleiding van Tentamentrainingen.nl. De training wordt gegeven door een ervaren docent.

Uiteraard is onze 'Niet gehaald geld terug garantie' van toepassing, maar alleen als je ook de training voor de endterm bij ons volgt.

  • Totaal48.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Marketing Endterm - Groep 1

Lizzy

Tijdens deze training word je in drie lessen van vier uur goed voorbereid op je endterm voor het vak Marketing. De docent zal tijdens de lessen de belangrijkste stof aan bod laten komen, oefenvragen behandelen en uiteraard is er ook genoeg ruimte voor vragen.


Bij deze training wordt gebruik gemaakt van een handleiding van Tentamentrainingen.nl en de training wordt verzorgd door onze docent Lizzy. Uiteraard is onze 'Niet gehaald geld terug garantie' van toepassing, maar alleen als je ook de training voor de midterm bij ons gevolgd hebt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek