Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
1KR: Integratietoets

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde 1KR: Integratietoets

Integratietoets jaar 1 - Groep 1

Jay

In deze training word je in 2 lessen van 4,5 uur voorbereid op de Integratietoets van jaar 1. Jay behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Je docent bespreekt samen met jou en de groep aan welke ziektebeelden je bij de opgegeven casus kan denken en geeft je informatie over de achtergrond van deze ziektebeelden. Met je groepje en de docent kan je zo alle kennis bundelen, zodat je zo optimaal mogelijk voorbereid het tentamen in gaat. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Jay is een docent die voor veel eerstejaars vakken tentamentraining heeft gegeven dit jaar en hiervoor goed werd beoordeeld! Door zijn kennis over de eerstejaars vakken is Jay de perfecte docent om de Integratietoets-training bij ons te verzorgen!


Let op: bij deze tentamentraining zal geen trainingshandleiding worden gemaakt in verband met het wisselende karakter van deze toets per jaar.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek