Erasmus University Rotterdam
Geneeskunde
Master: Methoden van Onderzoek

Universiteit Erasmus University Rotterdam Geneeskunde Master: Methoden van Onderzoek

Herkansing Methoden van Onderzoek (Mei) - Groep 1

Lina

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Methoden van Onderzoek. De training heeft drie lessen van elk drie uur en vindt plaats in het Regus. Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 10 studenten. De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training.


Lina is Research Master studente Health Sciences. Zij is dus de perfecte docente voor dit blok en kan je alles vertellen over opzet van studies, statistiek en onderzoekstechnieken.


De planning komt zo snel mogelijk online. Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning je niet schikt, dan mag je je kosteloos uitschrijven tot drie dagen voor de start van de training. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek