Erasmus University Rotterdam
Gezondheidswetenschappen
Kwaliteit van Zorg

Universiteit Erasmus University Rotterdam Gezondheidswetenschappen Kwaliteit van Zorg

Kwaliteit van Zorg - Midterm - Groep 1

Busra

In deze training word je in vier lessen van elk drie uur voorbereid op het midterm tentamen van het vak Kwaliteit van Zorg. In de lessen wordt de belangrijkste stof besproken, is er ruim tijd voor vragen en zal er voldoende geoefend worden.


Bij de eerste training ontvang je de TentamenTrainingen.nl handleiding met een samenvatting van alle stof. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Deze is echter alleen van toepassing als je ook de endterm training bij ons volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Kwaliteit van Zorg - Endterm - Group 1

Busra

In deze training word je in vier lessen van elk drie uur voorbereid op het endterm tentamen van het vak Kwaliteit van Zorg. In de lessen wordt de belangrijkste stof besproken, is er ruim tijd voor vragen en zal er voldoende geoefend worden.


Bij de eerste training ontvang je de TentamenTrainingen.nl handleiding met een samenvatting van alle stof. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Deze is echter alleen van toepassing als je ook de midterm training bij ons hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek