Erasmus University Rotterdam
Gezondheidswetenschappen
Zorg en Welzijn

Universiteit Erasmus University Rotterdam Gezondheidswetenschappen Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn - Endterm - Groep 1

Amani

In deze training word je in vier lessen van elk drie uur voorbereid op het endterm tentamen van het vak Zorg en Welzijn. In de lessen wordt de belangrijkste stof besproken, is er ruim tijd voor vragen en zal er voldoende geoefend worden.


Bij de eerste training ontvang je de TentamenTrainingen.nl handleiding met een samenvatting van alle stof. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Deze geldt echter alleen als je ook de midterm training bij ons gevolgd hebt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Zorg en Welzijn - Midterm - Groep 1

Amani

In deze training word je in vier lessen van elk drie uur voorbereid op het midterm tentamen van het vak Zorg en Welzijn. In de lessen wordt de belangrijkste stof besproken, is er ruim tijd voor vragen en zal er voldoende geoefend worden.


Bij de eerste training ontvang je de TentamenTrainingen.nl handleiding met een samenvatting van alle stof. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Deze geldt echter alleen als je ook de endterm training bij ons volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek