Erasmus University Rotterdam
Rechtsgeleerdheid
2.8 European Union Law

Universiteit Erasmus University Rotterdam Rechtsgeleerdheid 2.8 European Union Law

Herkansing - Digitale Training European Union Law - Groep 1

Mayte

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor European Union Law.


Mayte behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JFR.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis - JFR Masterclass European Union Law - Powered by TentamenTrainingen

Emy

Start het blok goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen voor European Union Law!


TentamenTrainingen.nl organiseert een gratis Masterclass voor European Union Law die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van European Union Law te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis!


Emy heeft Rechten en Fiscaal Recht gestudeerd op de Erasmus Universiteit (met een 7,5 gemiddeld), ze heeft daarna de master Privaatrecht afgerond. Ze werkt op een advocatenkantoor als juridisch medewerker en geeft graag lessen, terwijl ze bezig is met de afronding van een master voor filosofie. Ze vindt (bijna) alle vakken leuk om te geven. Ze legt dingen graag in makkelijke bewoordingen uit.


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol

Digitale Training European Union Law - Groep 1

Emy

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je (her)tentamen voor European Union Law.


Emy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


Emy heeft Rechten en Fiscaal Recht gestudeerd op de Erasmus Universiteit (met een 7,5 gemiddeld), ze heeft daarna de master Privaatrecht afgerond. Ze werkt op een advocatenkantoor als juridisch medewerker en geeft graag lessen, terwijl ze bezig is met de afronding van een master voor filosofie. Ze vindt (bijna) alle vakken leuk om te geven. Ze legt dingen graag in makkelijke bewoordingen uit. Ook let ze bij de lessen goed op de pauzes. Er zijn twee vaste pauzes van een kwartier, waar je op kunt vertrouwen. Wel zo fijn tijdens zoomlessen.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JFR.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

  • Totaal149.00

Deze training is reeds begonnen

Digitale tentamenbundel European Union Law

Goedkoper, sneller leverbaar, gebruiksvriendelijker en duurzamer! De digitale tentamenbundel bevat een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de bijbehorende antwoorden. De tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd en kan daarom snel gehanteerd worden om te leren. Daarnaast is de bundel gebruiksvriendelijk en kan je snel door de stof zoeken door middel van de Ctrl+F functie. Tot slot hoeven voor de bundel geen bomen gekapt worden, zodoende is de bundel een milieuvriendelijk alternatief voor de hardcopy! De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.  • Totaal23.00

Hardcopy tentamenbundel European Union Law

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal25.00