Hogeschool van Amsterdam
Rechten
Besturen en Straffen

Universiteit Hogeschool van Amsterdam Rechten Besturen en Straffen

Besturen en Straffen - Deeltoets 1 - Groep 1

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je eerste deeltentamen van het vak Besturen en Straffen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JuristA.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Besturen en Straffen - Deeltoets 2 - Groep 1

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je tweede deeltentamen van het vak Besturen en Straffen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JuristA.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Besturen en Straffen - Herkansing - Groep 1

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op de herkansing van het vak Besturen en Straffen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van JuristA.

  • Totaal139.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek