Katholieke Universiteit Leuven
Geneeskunde
Celbiologie 1

Universiteit Katholieke Universiteit Leuven Geneeskunde Celbiologie 1

Gratis Masterclass Celbiologie 1!

Nienke

Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en meest ervaren docenten enkele lastige onderwerpen uit het examen Celbiologie 1 en oefent hij of zij samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste examen meteen zullen helpen een beter resultaat te halen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Groep 1 - Celbiologie 1

Nienke

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je examen voor Celbiologie 1. De lessen zullen plaatsvinden in december en/of januari.


Tijdens de training behandelt de docent de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting en oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek