Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
Economie van de managementwetenschappen

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration Economie van de managementwetenschappen

Digitale training Economie van de Managementwetenschappen - Groep 1 - Nederlands

Hannah

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen voorbereid op je tentamen voor Economie van de Managementwetenschappen. Hannah behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Hannah is een sociologie-studente die tijdens haar studietijd werkgroepen heeft verzorgd aan de universiteit. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten. Met haar ervaring en cijfers kan Hannah er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Economie van de Managementwetenschappen - Digitaal - GRATIS masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Hannah

In deze digitale gratis masterclass zal Hannah een college verzorgen over de stof van Economie van de Managementwetenschappen die je tot nu toe hebt gehad. Ook zal er tijd zijn om je vragen te stellen en samen tentamenvragen te oefenen. Handig voor het aankomende tentamen! Meer informatie over de locatie van de training krijg je via je e-mailadres. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje!


Hannah is een sociologie-studente die tijdens haar studietijd werkgroepen heeft verzorgd aan de universiteit. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten. Met haar ervaring en cijfers kan Hannah er zeker voor zorgen dat jij voorbereid je tentamen maakt!


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Economie van de managementwetenschappen

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

NB: als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Economie van de managementwetenschappen

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00