Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
Inleiding in de bedrijfskunde 1

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration Inleiding in de bedrijfskunde 1

Digitale training Inleiding in de Bedrijfskunde 1 - Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Hannah

In deze digitale training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je hertentamen voor Inleiding in de Bedrijfskunde 1. Hannah behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Hannah is een sociologie-studente die tijdens haar studietijd werkgroepen heeft verzorgd aan de universiteit. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten. Met haar ervaring en cijfers kan Hannah er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Inleiding in de Bedrijfskunde 1

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Inleiding in de Bedrijfskunde 1

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00