Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
Inleiding in de bedrijfskunde 2

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration Inleiding in de bedrijfskunde 2

Digitale training Inleiding in de Bedrijfskunde 2 - Groep 1 - Nederlands

Jara

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen voorbereid op je tentamen voor Inleiding in de Bedrijfskunde 2. Jara behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Jara is bestuurslid bij ELSA Nijmegen en heeft ook enkele jaren ervaring als docent. Zij heeft dit vak met een 8 afgerond! Met haar ervaring en cijfers kan Jara er zeker voor zorgen dat jij slaagt voor je tentamen!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Inleiding in de Bedrijfskunde 2

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

NB: deze handleiding zal vanaf 24 december beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Inleiding in de Bedrijfskunde 2

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: deze handleiding zal vanaf 24 december beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00