Radboud Universiteit Nijmegen
Bedrijfskunde/Business Administration
Onderzoeks- en interventiemethodologie A

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Bedrijfskunde/Business Administration Onderzoeks- en interventiemethodologie A

Digitale training Onderzoeks- en Interventiemethodologie A - Groep 1 - Herkansing - Nederlands

Jeannette

In deze digitale training word je in 9 uur, verdeeld over 2 lessen voorbereid op je hertentamen voor Onderzoeks- en Interventiemethodologie A. Jeannette behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Jeannette heeft een master in Onderwijskunde en is student-assistent geweest aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten in verschillende vakken. Met haar ervaring en cijfers kan Jeannette er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal75.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal Voorproefje trainingshandleiding Onderzoeks- en Interventiemethodologie A

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de trainingshandleiding voor het vak Onderzoeks- en Interventiemethodologie A. Dit betreft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale trainingshandleiding Onderzoeks- en Interventiemethodologie A

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Onderzoeks- en Interventiemethodologie A

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00