Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Coschappen

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Coschappen

PRE-ORDER - Digitale trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en Verloskunde

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De samenvatting bestaat uit de stof behandeld in het voorblok alsmede een greep uit situaties die je tijdens je coschap tegen kan komen. Handig voor het studeren tijdens het voorblok en als naslagwerk tijdens het coschap. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. Wil je graag samenvattingen van andere coschappen zien, laat het ons dan weten!

  • Totaal30.00

PRE-ORDER - Hard copy trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en Verloskunde

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17:00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00