Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Coschappen

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Coschappen

Digitale trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en verloskunde #14040108

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De samenvatting bestaat uit de stof behandeld in het voorblok alsmede een greep uit situaties die je tijdens je coschap tegen kan komen. Handig voor het studeren tijdens het voorblok en als naslagwerk tijdens het coschap. Let op: dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs

van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. Wil je graag samenvattingen van andere coschappen zien, laat het ons dan weten!

  • Totaal30.00

Hard copy trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en verloskunde #14040108

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De samenvatting bestaat uit de stof behandeld in het voorblok alsmede een greep uit situaties die je tijdens je coschap tegen kan komen. Handig voor het studeren tijdens het voorblok en als naslagwerk tijdens het coschap. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wil je graag samenvattingen van andere coschappen zien, laat het ons dan weten!

  • Totaal30.00