Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Coschappen

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Coschappen

PRE-ORDER - Digitale trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en Verloskunde

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze handleiding rond 20 november te voltooien.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. Wil je graag samenvattingen van andere coschappen zien, laat het ons dan weten!

  • Totaal30.00

PRE-ORDER - Hard copy trainingshandleiding CKO 5 - Gynaecologie en Verloskunde

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze handleiding rond 20 november te voltooien.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

Wil je graag handleidingen van andere co-schappen zien? Laat het ons weten!

  • Totaal30.00