Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q1: Verwondering (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q1: Verwondering (MGZ)

Verwondering (Q1, MGZ) - Gratis masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Bas

In deze gratis masterclass zal onze docent een college verzorgen over de stof van Q1 die je tot nu toe hebt gehad. Ook zal er tijd zijn om je vragen te stellen en samen tentamenvragen te oefenen. Handig voor de aankomende allereerste toets van MGZ! Meer informatie over de locatie van de training krijg je via je e-mailadres.


Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Verwondering (Q1, MGZ) - 2e toets - Groep 1 (2020/21)

Bas

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor MGZ Q1 Verwondering. Docent Bas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Onze docent Bas is een tweedejaars student die voor zijn eerste jaar MGZ maar liefst een 9.5 gemiddeld staat. Door zijn ervaring als bijlesdocent op de middelbare school en voorlichter op de universiteit snapt hij hoe hij informatie overbrengt op een groep, en zal hij jou helpen je tentamenstof onder de knie te krijgen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek