Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q2: Nature en Nurture (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q2: Nature en Nurture (MGZ)

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q2: Nature en Nurture - 1e toets - Groep 1

Bas

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q2.

Bas behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.

Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Bas is een van onze ervaren docenten. Zelf zit hij momenteel in zijn derde jaar van Geneeskunde en met zijn goede cijfers en enthousiasme helpt hij jou graag bij de voorbereiding voor je tentamen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q2: Nature en Nurture - 2e toets - Groep 1

Noraly

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q2.

Noraly behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Noraly vind genetica enorm interessant. Haar inzicht en enthousiasme voor dit onderwerp deelt ze graag met je, zodat jij goed voorbereid aan je tentamen begint!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q2: Nature en Nurture

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte Q2: Nature en Nurture

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00