Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q4: Aanval en verdediging (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q4: Aanval en verdediging (MGZ)

Aanval en Verdediging (Q4, MGZ) - 2e toets - Groep 1

Bas

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 à 4 lessen, voorbereid op je

tentamen voor MGZ Q4 Aanval en Verdediging. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Onze docent Bas is een tweedejaars student die voor zijn eerste jaar MGZ maar liefst een 9.5 gemiddeld staat. Door zijn ervaring als bijlesdocent op de middelbare school en voorlichter op de universiteit snapt hij hoe hij informatie overbrengt op een groep, en zal hij jou helpen je tentamenstof onder de knie te krijgen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handleiding MGZ Q4 (ophalen EOS-gebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, en bijpassende oefenopgaven. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van Unipartners Nijmegen (Elinor Ostromgebouw -1.505). Dit kan op elke werkdag tussen 12:15 en 13:30.

  • Totaal12.00

Handleiding MGZ Q4 (thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, en bijpassende oefenopgaven. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal16.00