Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen en Nieuwvorming - 2e toets - Groep 1

Chang

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor MGZ Q5.

Chang behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Chang stond zelf maarliefst een 10 voor MGZ Q5 en beheerst de stof dus uitstekend. Hij helpt je graag bij de voorbereiding voor je tentamen!

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5: Levensfasen en Nieuwvorming - Gratis digitale Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Chang

In deze gratis digitale masterclass zal onze docent Chang een college verzorgen over een deel van de stof van MGZ Q5. Ook is er ruimte voor het oefenen van voorbeeld-tentamenvragen. Handig voor de komende toets van MGZ, zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent! Na de masterclass zal de powerpoint met je gedeeld worden. Er is ruimte voor 250 deelnemers, dus meld je snel aan!


Onze docent Chang stond zelf maarliefst een 10 voor MGZ Q5. Hij beheerst de stof dus uitstekend en helpt je graag met het leren voor een tentamen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitaal voorproefje Trainingshandleiding MGZ Q5 Levensfasen en Nieuwvorming

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de trainingshandleiding voor dit vak. Dit bereft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.

LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

PRE-ORDER - Digitale trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte Q5: Nieuwvorming en Veroudering

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17:00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00

PRE-ORDER - Hard copy trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. De verzendtijd van twee werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.

Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17:00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00