Radboud Universiteit Nijmegen
Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen
Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Geneeskunde & Biomedische Wetenschappen Q5: Levensfasen en Nieuwvorming (MGZ)

Digitale training Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5 - Groep 1 - Herkansing

Chang

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor MGZ Q5.

Chang behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.

Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Docent Chang zit op dit moment in zijn derde jaar van Geneeskunde. Destijds sloot hij MGZ Q5 af met een 10! Hij zal er alles aan doen jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je hertentamen zodat ook jij het haalt.

  • Totaal99.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitaal voorproefje Trainingshandleiding MGZ Q5 Levensfasen en Nieuwvorming

In dit voorproefje vind je een gedeelte van de trainingshandleiding voor dit vak. Dit bereft een digitale read-only versie! Je voorproefje wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.

LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal0.00

Digitale trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte Q5: Nieuwvorming en Veroudering

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal20.00

Hard copy trainingshandleiding Mechanismen van Gezondheid en Ziekte (MGZ) Q5

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal20.00