Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
B1 NE Algemene Inleiding in de Psychologie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology B1 NE Algemene Inleiding in de Psychologie

Interesselijst Algemene Inleiding in de Psychologie - Nederlands

Anouk

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze training mogelijk te maken.

Als we deze training gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER Digitale trainingshandleiding Algemene inleiding in de Psychologie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van het boek aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00

PRE ORDER Hard copy trainingshandleiding Algemene inleiding in de Psychologie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van het boek aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan dezebundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00