Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
Brein & Cognitie 1: Introductie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology Brein & Cognitie 1: Introductie

Brein & Cognitie 1: Introductie (2020/2021) - Groep 1

Hannah

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Brein & Cognitie. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale trainingshandleiding Brein & Cognitie 1: Introductie

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen

namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Hard copy trainingshandleiding Brein & Cognitie 1: Introductie

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt(tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld.

  • Totaal30.00