Radboud Universiteit Nijmegen
Psychologie/Psychology
Statistiek 1 C

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Psychologie/Psychology Statistiek 1 C

Statistiek 1C (2020/2021) - Groep 1

Hannah

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Statistiek 1C. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Hannah is een sociologie-studente die tijdens haar studietijd werkgroepen voor Inleiding Statistiek heeft verzorgd aan de universiteit. Tijdens haar bachelor had ze een 9 voor beschrijvende statistiek, en een 9,5 voor toetsende statistiek. Daarnaast geeft ze geregeld bijles aan masterstudenten in statistiekvakken. Met haar ervaring en cijfers kan Hannah er zeker voor zorgen dat jij jouw tentamen haalt!

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek