Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B1 Straf(proces)recht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B1 Straf(proces)recht

Inleiding Straf(proces)recht (2020/2021) - Groep 1

Gabriëlle

In deze training voor het hertentamen van het eesrtejaarsvak Inleiding Straf(proces)recht ga je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, met je docent aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. Gabrielle zit nu in haar tweede jaar en doet Law Extra. Ze is eveneens actief bij Vrouwenrechtswinkel Nijmegen en is commissielid bij Semper Lex.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Handleiding Straf(proces)recht #15052905

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen

namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding Straf(proces)recht (Thuis bezorgen) #15052905

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00