Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B1 Straf(proces)recht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B1 Straf(proces)recht

Straf(proces)recht - Groep 1

Gabriëlle

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Straf(proces)recht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


Gabrielle zit nu in haar tweede jaar en doet Law Extra. Ze is eveneens actief bij Vrouwenrechtswinkel Nijmegen en is commissielid bij Semper Lex.


  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Trainingshandleiding Straf(proces)recht (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld

  • Totaal10.00

PRE-ORDER Trainingshandleiding Straf(proces)recht (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


NB: Indien de handleiding beschikbaar is wordt dat hier vermeld.

  • Totaal15.00