Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Arbeidsrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Arbeidsrecht

Herkansing Arbeidsrecht - Groep 1

Nicole

In deze training word je in 8 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Arbeidsrecht. Nicole behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


De handleiding kan vanaf dinsdag 10-12 worden opgehaald.


Nicole heeft al meer dan 4 jaar ervaring als docent bij TentamenTrainingen.nl. Bovendien is Nicole werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en bij de rechtbank. Ze heeft (onder andere) haar master Burgerlijk recht afgerond. Haar trainingen worden altijd uitstekend beoordeeld.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Arbeidsrecht (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


De handleiding kan vanaf dinsdag 10-12 worden opgehaald.

  • Totaal10.00

Trainingshandleiding Arbeidsrecht (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

  • Totaal15.00