Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Bestuursrecht I

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Bestuursrecht I

Bestuursrecht I - Gratis Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Steven

In deze Masterclass ga je in 1,5 uur langs een aantal belangrijke onderwerpen voor het vak Bestuursrecht I. Om daadwerkelijk alle stof voor het tentamen Bestuursrecht I te begrijpen kan je het beste jezelf inschrijven voor de reguliere training van Bestuursrecht I! Alleen de reguliere training werkt met de 'Niet Gehaald Geld Terug'-garantie. Belangrijk om te weten over de aanmeld-procedure: deze training is gratis! Deze masterclass wordt verzorgd in samenwerking met ELSA Nijmegen.


Steven is al ruim 2 jaar docent bij TentamenTrainingen. Daarnaast haalde Steven een 8,5 voor Bestuursrecht I en een 9 voor Bestuursrecht II. Hij is nu bezig met zijn master Bestuursrecht.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Bestuursrecht I - Groep 1

Steven

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Bestuursrecht I. Steven behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Als de handleiding kan worden opgehaald wordt dat hier vermeld.


De trainingen van Steven worden altijd uitstekend beoordeeld. Steven haalde een 8,5 voor Bestuursrecht I en een 9 voor Bestuursrecht II en is nu bezig met zijn master Bestuursrecht.

  • Totaal119.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Bestuursrecht I - Groep 2

Nicole

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Bestuursrecht I. Nicole behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Als de handleiding kan worden opgehaald wordt dat hier vermeld.


Nicole heeft al meer dan 4 jaar ervaring als docent bij TentamenTrainingen.nl. Bovendien is Nicole werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en bij de rechtbank. Haar trainingen worden altijd uitstekend beoordeeld.

  • Totaal119.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE - ORDER Trainingshandleiding Bestuursrecht I (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


De handleiding ligt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen bij ELSA.

  • Totaal10.00

PRE - ORDER Trainingshandleiding Bestuursrecht I (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


De handleiding wordt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen opgestuurd.

  • Totaal15.00