Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B2 Inleiding Belastingrecht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B2 Inleiding Belastingrecht

Inleiding Belastingrecht - Groep 1

Anouk

In deze training word je in 8 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Belastingrecht. Anouk behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Als de handleiding kan worden opgehaald wordt dat hier vermeld.


Anouk heeft veel ervaring met het geven van bijlessen en helpt je graag met het behalen van een goed cijfer voor dit vak. Zelf heeft zij voor het vak belastingrecht een 8 gehaald.


  • Totaal79.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

PRE - ORDER Trainingshandleiding Inleiding Belastingrecht (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


De handleiding ligt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen bij ELSA.

  • Totaal10.00

PRE - ORDER Trainingshandleiding Inleiding Belastingrecht (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


De handleiding wordt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen opgestuurd.

  • Totaal15.00