Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Criminologie

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Criminologie

Criminologie - Groep 1 (2021-2022)

Liza

In deze training word je in 6 uur voorbereid op je hertentamen voor Criminologie. Liza behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Liza zit in haar vierde bachelorjaar en is voorzitter van Rechtswinkel Boxmeer. Zij behaalde zelf een 8,5 voor dit vak!

  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Criminologie (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Deze handleiding zal vanaf 20 november beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding Criminologie (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. NB: Deze handleiding zal vanaf 20 november klaar zijn.

  • Totaal15.00