Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 EER: Deel Interne Markt

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 EER: Deel Interne Markt

EER: Deel Interne Markt - Groep 1

Olaf

In deze training word je in 8 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor EER: Deel Interne Markt. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.


Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.

NB: Als de handleiding kan worden opgehaald wordt dat hier vermeld.


Olaf is een honoursstudent en zit nu in zijn derde jaar van European Law School. Interne marktrecht van de EU is nagenoeg hetzelfde als het ELS B2-vak Substantive law of the EU, waar hij een 9,5 voor haalde.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE - ORDER Trainingshandleiding EER: Deel Interne markt (Ophalen Grotiusgebouw)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter alleen in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je kunt je handleiding op vertoon van je bevestigingsmail 1 à 2 weken voor het tentamen ophalen in de bestuurskamer van ELSA Nijmegen (GR0.123). Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 12:30 en 13:30.


De handleiding ligt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen bij ELSA.

  • Totaal10.00

PRE - ORDER Trainingshandleiding EER: Deel Interne markt (Thuis bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


De handleiding wordt uiterlijk 1 à 2 weken voor het tentamen opgestuurd.

  • Totaal15.00