Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Europees Economisch Recht

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Europees Economisch Recht

Digitale Training - Europees Economisch Recht - Groep 1

Carlijn

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Europees Economisch Recht: Interne Markt en Intellectueel Eigendomsrecht. Carlijn behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Carlijn heeft ruime ervaring in lesgeven. Ze doet de studie Recht en Management en heeft haar master Burgerlijk Recht afgerond. Ze heeft in haar master de vakken Merkenrecht en Auteursrecht gevolgd en heeft haar scriptie ook in het Auteursrecht geschreven.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding - Europees Economisch Recht (Digitaal)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Deze handleiding zal vanaf 20 november beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00

Trainingshandleiding - Europees Economisch Recht (Thuis Bezorgen)

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

NB: Deze handleiding zal vanaf 20 november beschikbaar zijn.

  • Totaal15.00