Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Statistiek

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Statistiek

Statistiek - Tentamen - Groep 1

Jacco

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Statistiek. Deze training heeft 4 lessen en in totaal bestaat de training uit 12 lesuren. In de training oefen je veel met voorbeeldvragen en ook is er ruimte voor algemene studie tips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in gaat. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 10 studenten.


De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training voor leden van de EBF, en mits je de midterm en endterm training bij ons volgt.

  • Totaal132.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

GRATIS EBF Masterclass Statistiek

Jacco

Statistiek is een van de moeilijkste vakken van het eerste jaar Bedrijfskunde. Daarom bieden EBF en Tentamentrainingen.nl een gratis masterclass aan! De docent van deze masterclass, Jacco, geeft al jaren Statistiek. Hij zal een aantal moeilijke onderwerpen bespreken en oefenopgaven behandelen. Schrijf je snel in voordat de masterclass vol is!

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol