Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Statistiek

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Statistiek

Statistiek - Midterm - Groep 1

Manon

In deze training ga je twee lessen van 3 uur met je docent aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal om een goede start te maken met je studie, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van de EBF, en mits je zowel de midterm als de endterm training bij ons volgt.

  • Totaal66.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Statistiek - Tentamen - Groep 1

Carmen

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Statistiek. Deze training heeft 4 lessen en in totaal bestaat de training uit 12 lesuren. In de training oefen je veel met voorbeeldvragen en ook is er ruimte voor algemene studie tips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in gaat. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen. Er is plek voor maximaal 10 studenten.


De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training voor leden van de EBF, en mits je de midterm en endterm training bij ons volgt.

  • Totaal132.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek