Rijksuniversiteit Groningen
Geneeskunde/Medicine
Blok 1.1 (DZ & IZ) - Nederlands

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Geneeskunde/Medicine Blok 1.1 (DZ & IZ) - Nederlands

Digitale gratis Masterclass thema 1.1.1 ENG

Amila

TentamenTrainingen.nl biedt jou een kans om dit jaar met een kickstart te beginnen, namelijk met een GRATIS masterclass voor het eerste examen (1.1.1.) Een van onze beste docenten zal jullie door de belangrijkste stof heen helpen, oefenen met tentamenvragen en al jullie vragen beantwoorden.


De masterclass zal worden gegeven door Amilia. Zij heeft recent haar bachelor geneeskunde cum laude behaald. Naast haar hoge resultaten, heeft zij bij ons al veel verschillende trainingen gegeven en vorig jaar ook dezelfde masterclass. Zij is er dus klaar voor om jullie te helpen dit jaar met een kickstart te beginnen.


De trainingen worden in het Engels gegeven. Zorg dat je je snel inschrijft en een plekje reserveert voordat de masterclass vol zit.

  • Totaal0.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale training - Thema 1.1.1 NL - Groep 1

Paul

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 1.1.1. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Digitale training - Thema 1.1.2 NL - Groep 1

Mara

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 1.1.2. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Thema 1.1.3 NL - Groep 1

Mara

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 1.1.3. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Thema 1.1.4 NL - Groep 1

Mara

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 1.1.4. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Thema 1.1.5 NL - Groep 1

Mara

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 1.1.5. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek