Rijksuniversiteit Groningen
Geneeskunde/Medicine
Blok 1.1.5 (DZ & IZ)

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Geneeskunde/Medicine Blok 1.1.5 (DZ & IZ)

Blok 1.1.5 (DZ & IZ)

Goudje

In deze training word je in 2 lessen van 3 uur helemaal klaargestoomd voor het 1.1.5! Alle nieuwe stof wordt bij langsgegaan. Mocht je nog hulp nodig hebben bij de stof die al een keer getoetst is, dan kan je je ook inschrijven voor een boost sessie!


let op: Bij Geneeskunde aan de rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere Niet Gehaald, Geld Terug Garantie toe te passen. Daarom werkt de garantie bij deze training als volgt: als je percentage van het tentamen waar de training over ging lager bedraagt dan 60%, krijg je de eerstvolgende booster over hetzelfde blok gratis. Helaas is het niet mogelijk om geld terug te krijgen in verband met de opbouw van het curriculum.


  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Boost 1.1.3 en 1.1.4 (DZ en IZ)

Goudje

Binnenkort staat het tentamen van 1.1.5 al weer voor de deur! Heb je het vorige tentamen niet zo goed gedaan, of het gevoel dat je de eerder getoetste stof nog beter onder de knie kan hebben? Dan is deze boost geschikt voor jou! In deze training wordt in 2 lessen van 3 uur alles besproken wat in 1.1.3 en 1.1.4 is behandeld!

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek