Rijksuniversiteit Groningen
Geneeskunde/Medicine
Blok 1.2.2 (DZ & IZ)

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Geneeskunde/Medicine Blok 1.2.2 (DZ & IZ)

Boost 1.2.1 interesselijst

Meld je gratis aan voor de interesselijst van dit vak indien je graag zou zien dat we voor een training voor je gaan organiseren. Indien er drie of meer aanmeldingen zijn, gaan we alles in het werk stellen de training op te zetten. Wanneer de training georganiseerd wordt ben jij de eerste die het hoort. Uiteraard is aanmelden voor de training vervolgens niet verplicht. Door je naam hier achter te laten, zit je dus nergens aan vast.


De boost is een herhaling van de stof van het vorige tentamen aangezien dit weer getoetst gaat worden in het aankomende tentamen. Als je nog wat hulp kan gebruiken voor de oude stof, schrijf je dan gratis in voor deze interesse lijst. Als er animo is gaan we proberen een training te organiseren!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

1.2.2 DZ & IZ

Justin

In deze training word je in 2 lessen van 3 uur helemaal klaargestoomd voor het 1.2.2! Alle nieuwe stof wordt bij langsgegaan. De docent weet heel veel over de stof en kan je dit allemaal uitleggen. Ook kan de docent allerlei vragen beantwoorden en zijn er oefenvragen beschikbaar.

Bij Tentamentrainigen wordt er gewerkt met de unieke "niet goed-geld terug" garantie. Let op: Bij Geneeskunde aan de rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere Niet Gehaald, Geld Terug Garantie toe te passen. Daarom werkt de garantie bij deze training als volgt: als je percentage van het tentamen waar de training over ging lager bedraagt dan 60%, krijg je de eerstvolgende booster over hetzelfde blok gratis. Helaas is het niet mogelijk om geld terug te krijgen in verband met de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Deze training is reeds begonnen

Handleiding 1.2.2 NL

De handleiding voor 1.2.2 is nu ook los te koop! Hier staat beknopt alle stof besproken die je moet kennen en kunnen voor het tentamen. Ook zijn er oefenvragen toegevoegd! Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. Met behulp van deze trainingshandleiding kun je kennis maken met ons kwalitatief uitstekende studiemateriaal. In de handleiding vind je een zeer uitgebreide samenvatting en oefenvragen, en dat voor een kennismakingsprijsje! Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal24.00