Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie

Digitale Marathon - Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie - hertentamen - Groep 1 - Nederlands

Lisette

In deze digitale Marathon word je in 5 uur voorbereid op je hertentamen voor Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie . Lisette behandelt in de training de belangrijkste concepten, beantwoordt al je vragen en stoomt je dus helemaal klaar voor het tentamen.


Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP.


  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Arbeids- Organisatie- en Personeelspsychologie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal25.00

Hardcopy Tentamenbundel Arbeids- Organisatie- en Personeelspsychologie

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal25.00