Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Cognitieve Psychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Cognitieve Psychologie

Cognitieve Psychologie

Je docent wordt z.s.m. bekend gemaakt

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je tentamen van Cognitieve Psychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €30) van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen.


Jullie zullen tijdens de lessen de colleges en de stof voor jullie tentamen bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Herkansing Cognitieve Psychologie

Je docent wordt z.s.m. bekend gemaakt

Heb je een tegenvallend resultaat behaald op het Cognitieve Psychologie tentamen? Geen paniek!


Met deze training ga je in 6 uur (2 lessen van 3 uur), samen met onze ervaren Cognitieve Psychologie-docent door de lastigste theorieen en vraagstukken van het tentamen! Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen die je kunt gebruiken bij het studeren voor je tentamen!

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek